Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V sedmém měsíci těhotenství byste u Markéty Konvičkové (29) skoro ani nepoznali, že je těhotná. Zpěvačka má jen lehce vyklenuté bříško, ale jinak se její tělo nezměnilo.

„S některými kamarádkami, které jsou ve čtvrtém měsíci, tedy o tři měsíce pozadu, tak jsme měly bříško srovnatelně velké. Naštěstí je všechno v pořádku a vyvíjí se to tak, jak má,“ uvedla Konvičková a jedním dechem s úsměvem dodala: „Až mě třeba za měsíc potkáte, tak budu jako chodící velryba.“

To, že zatím nenabrala na váze považuje Markéta za výhodu. „Je to lepší. Nedovedu si představit, že bych tahala o patnáct kilo víc. Teď jsme se vrátili z Chorvatska. Cestovalo se dobře, nemuseli jsme dělat časté pauzy, nebolela mě záda. Využila jsem toho na maximum,“ říká Markéta, která dokonce plánuje, že by na Jadran se snoubencem Reném vyrazila ještě jednou. Vzhledem k partnerově povolání pilota se budou rozhodovat ze dne na den.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám