Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Minulý týden si ještě užívala na večírku, teď už má plnou hlavu mateřských povinností. Krásná finalistka České Miss Kateřina Lébr, dříve známá jako Šonková, přivedla před pár dny na svět prvorozeného syna.

Modelce praskla voda jen hodinu poté, co točila pro Super.cz rozhovor. A nedlouho poté přivítali s manželem na světě syna Timoteje. S ním už je modelka z porodnice doma a pochlubila se roztomilými fotkami z přivítání miminka.

„Timíčku náš, vítáme tě na naší planetě a v našem bytečku. Timíku, nikdy jsem v sobě neměla ten mateřský cit pro děti a dlouho jsem se z nějakého svého důvodu dítěti bránila. Jsi pro mě do života taková malá, velká výzva,“ svěřila se Katka, která je ze své nové životní role nadšená.

Dle svých slov se bude snažit být samozřejmě tou nejlepší mámou. „Nejsem dokonalá, mám dost svých chyb, na kterých se snažím už nějaký ten rok pracovat a udělám vše, abys byl šťastný člověk, kterého tyhle chybičky obejdou. Troufám si říct, že ses narodil moc hodným lidem, a věřím, že z tebe vyroste dobrosrdečná osoba, co bude na světě vnímat hlavně to dobré a bude si život užívat se vším všudy,“ rozněžnila se novopečená maminka.

Reklama

Další články

Načítám