Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před premiérou svého druhého celovečerního filmu s názvem Havel nepůsobil navenek Slávek Horák vůbec nervózně. Vnitřně se v něm děly ale nejrůznější pochody. „Jsem nervózní z toho, že účast potvrdila spousta lidí a zájem je tak obrovský. Doufám, že si každý najde sedačku,“ říká režisér.

Pohledný filmař vypadal v perfektně padnoucím smokingu spíše jako profesionální model z reklamy na pánskou módu. Sám nám ale prozradil, že si ho nepořídil kvůli úterní premiéře, ale má ho ve skříni už delší dobu. „Pořizoval jsem si ho na premiéru filmu Domácí péče. Nestíhal jsem v tomto období koupit nový,“ přiznal se.

Horákovi se hodilo, že si aktuálně drží štíhlou linii. „Jsou taková období, kdy člověk píše, tak má dost volného času a sportuje a drží se ve formě. Pak člověk točí a ztloustne. Na premiéru vyjde hubené období,“ říká Slávek.

Horáka doprovodila na premiéru partnerka Vanda Janda. Návrhářka dostala před premiérou od partnera jedno důležité doporučení. „Vandě nikdy neradím s módou. Dnes jsem ji požádal, aby přes ni bylo vidět na můj film, ve kterém sama hraje,“ připomněl Slávek Horák situaci z udílení Českých lvů, kdy před nařasenou tylovou toaletu slovenské divy neviděli lidé sedící několik řad za ní.

Reklama

Další články

Načítám