Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to krásná žena, která ale nemá potřebu jít s davem. Nezávislost Barbory Seidlové, kterou diváci znají například z pohádky Lotrando a Zubejda nebo ze seriálu Ulice, se projevila i při výběru outfitu na slavnostní premiéru filmu Havel, kde hraje jednu z hlavních rolí. Co do volby šatů se spolehla na tým svých oblíbených módních tvůrkyň. „Nepřipravovala jsem se úplně poctivě. Byla jsem na chalupě v lesích a čekala jsem na to, co mi holky ušijí. A jsem nesmírně spokojená,“ libovala si herečka.

Éterická Seidlová oblékla netradičně řešené šaty s nezapravenými okraji z dílny návrhářky Kláry Holanové tvořící pod značkou Eiri. Na tvorbě šatů se ale nepodíleli jen odborníci přes módu.

„Tyto šaty vznikly ve spolupráci s režisérkou Uršou Žgank. Ta měla vizi vytvořit tyto šaty, které se jmenují Konverzace. Zastupují myšlenku, kdy jedna část dodržuje společensky daná pravidla a druhá část dává člověku možnost být tím, kým skutečně je,“ rozpovídala se herečka o černém modelu, který doplnila kabelkou v barvě hořčice a šperky od Kláry Šípkové. Namísto bot na podpatku zvolila pohodlné nazouváky ve stylu kožených kristusek. „Nejsem podpatkový typ,“ usmívala se Bára.

Reklama

Další články

Načítám