Hlavní obsah
Článek

Mistr bojových umění, šampion polotěžké váhy a přemožitel Karlose Terminátora Vémoly (38). Tak je veřejnosti známý Attila Végh (34). V soukromí je známý drsňák také hrdým otcem. Tím se stal letos v lednu, kdy jeho žena Natálie přivedla na svět prvorozeného syna, který dostal jméno Attila.

Od té doby si známý bojovník užívá čas s rodinou. „Po narození syna jsem častěji doma. Těším se, že jdu za svou rodinou. Musím ale přiznat, že já jsem se vždy těšil i na Natálku, i když jsme ještě neměli syna. Co se týká Attilky, tak mám doma teď jiné povinnosti, ale ty jsou pro mě vzácné a užívám si je,” řekl Super.cz drsňák Végh, který se pochlubil také společnými snímky s chlapečkem.

Malému synovi v poslední době s manželkou podřizují vše. Végh se totiž přiznal, že letošní léto stráví právě kvůli Attilkovi doma.

„Na dovolenou tento rok nepojedeme a to jednak kvůli malému Attilkovi, protože je ještě opravdu malinký, a také kvůli té aktuální situaci. Léto si budeme tento rok užívat doma,” svěřil Végh, který ale ani tak nezanevře na tréninky.

„Trénovat chodím stále. Každý den jsem v našem gymu Spartakus Fight Gym. MMA je můj život, já ten sport miluji, takže bych bez něj nemohl být, ale mohu se věnovat i jiným věcem, a to především rodině. Když jsem v přípravě na zápas, tak se můj život smrskne jen na trénink, jídlo, spánek,” vysvětlil Végh, který se v nejbližší době, a to 12. září, na pódiu objeví v rámci galavečera “Noc s legendou”, kde bude vyprávět nejen o své hvězdné kariéře, ale i životě zápasníka.

„Moc se těším na fanoušky, už mi moc chyběli. Navíc v Brně jsou velmi dobří bojovníci. Je to velmi silné město. Bude to skvělá show a jsem hrozně rád, že mým hostem bude Number 1 československý fighter naší váhové kategorie Jiří Denis Procházka,”  prozradil Atilla, který Procházkovi při jeho premiéře v UFC fandil u televize.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám