Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Marta Jandová (50) a Monika Absolonová (47) už jsou pro některé role opravdu staré a už se za ně našla náhrada. Teprve dvacetiletá Vlaďka Skalová si zazpívá roli, o kterou usilovaly na konkurzu, ale britská produkce rozhodla, že tyhle dámy sice mají pěkný hlas, ale musí hrát starší ženy.

"Vlaďku mi doporučil profesot Klezla, který nám pomáhal s výběrem nových tváří," řekl Super.cz František Janeček (79), který muzikál Bídníci, v němž si dvacetiletá blondýnka zahraje roli Eponiny, produkuje. "Na pódiu budu mimo školu stát poprvé," upřesnila Vlaďka, která studuje šestým rokem Konzervatoř Jaroslava Ježka.

"Zpívala jsem v rámci školních projektů, muzikály miluju. A z našich zpěváků nejvíc Moniku Absolonovou (47) a Dana Hůlku (55), tak jsem šťastná, že s nimi budu stát na jednom jevišti," rozplývala se drobná blondýnka.

Hudební zázemí v rodině nemá. "Maminka je nezaměstnaná, táta je dispečer v sázkové kanceláři a sestra je učitelka. Jsem vážně jediná, kdo i v širším příbuzenstvu inklinuje k hudbě, i když naši jako malí na hudební nástrohe hráli," upřesnila.

Aspoň, že její láska je ze stejné branže. Vlaďka totiž chodí s muzikálovým zpěvákem Tomášem Berounem, kterého mohli diváci vidět například ve Třech mušketýrech anebo v Angelice. "Známe se delší dobu, ale chodit jsme spolu začali až před časem. Jsem šťastná, jiného chlapa určitě nehledám," odrazuje půvabná Vlaďka případné nápadníky.

Blondýnka má sice první velkou muzikálovou příležitost, ale televizní diváci už ji znát mohou. "Objevila jsem se loni v reklamě na jeden peněžní ústav. Scéna se odehrává ve výtahu, kterým jede čtyřčlenná rodina. Já jsem hrála dceru," upřesnila.

Reklama

Další články

Načítám