Hlavní obsah
Článek

Eliška Bučková (34) nahradila Nikol Švantnerovou (31). Stala se ambasadorkou České Miss, soutěže, kterou v minulosti obě krásky vyhrály.

Eliška získala titul nejkrásnější dívky Česka již před dvanácti lety, ale dodnes neztratila nic ze svých půvabů. Naopak, nejen na poli modelingu získala cenné zkušenosti, které v rámci role ambasadorky bude sdílet s letošními soutěžícími.

"Účastí v soutěži Česká Miss můj život změnil směr, otevřel se mi nový obzor a nové možnosti. Jak už to člověk uchopí, je pouze na něm, ale já si dnes díky tomuto startu plním svůj sen a věnuji se práci, která mě činí šťastnou," prozradila Bučková, která při focení kampaně k novému ročníku oblékla šaty Poner, které byly šité na míru pro Nikol Švantnerovou na Česko-Slovenský ples.

"Přeji si, aby to zažily i jiné dívky a ráda jim budu oporou. Návrat k tradicím, láska k naší vlasti, pomoc druhým, méně sociálních sítí a více lidskosti, to jsou moje vize, které bych ráda v rámci projektu Česká Miss soutěžícím dívkám předala. A pevně věřím, že se nám to společnými silami celého týmu podaří,“ dodala Bučková důvod, proč nabídku přijala.

Které Miss sluší šaty víc?
Nikol Švantnerové
34,9 %
Elišce Bučkové
65,1 %
Celkem hlasovalo 19569 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám