Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco někdo absolvuje kvůli fotce v plavkách zdlouhavé pózování před objektivem, Michaela Maurerová (44) si s tím hlavu moc neláme. Herečka skočila do bazénu a nechala se zvěčnit naložená ve vodě. Z její figury v plavkách po dvou porodech, jde i tak hlava kolem.

„Těleso ponořené do kapaliny je nadnášeno silou, která se rovná váze kapaliny tělesem vytlačené. Děkuju panu Archimedovi za objasnění mého pobytu ve vodě,“ svěřila se ke vtipnému snímku, na kterém se nadnáší na hladině.

Herečka má i jako trojnásobná maminka stále štíhlou figuru, kterou si udržuje cvičením jógy. A přestože by za její postavu daly některé ženy cokoliv, i tak tvrdí, že její tělo není dokonalé.

„A aby bylo jasno, milé dámy, i moje tělo má na sobě “stopy” po 3 dětech a 2 porodech, takže koukněte ke mně do stories, abychom si tady zbytečně “instagramově” nelhaly,“ dodala herečka a nutno říct, že nám ani její další snímky nevyvrátí to, že vypadá skvěle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám