Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože médii už několik týdnů kolovala zpráva, že rapper Majk Spirit bude co nevidět tátou, on sám těhotenství své snoubenky Marie nepotvrdil ani se k němu nevyjadřoval. Nyní se ukázalo, že zdroj z jeho blízkého okolí, který informaci vypustil do světa, nelhal.

Slovenský rapper se fanouškům pochlubil snímkem, na kterém svou krásnou partnerku drží kolem pasu a fotce dominuje její rostoucí těhotenské bříško. „Dovolte mi představit rodinu Dušiček,“ připsal k fotce nadšený budoucí tatínek.

To ale možná není jediné překvapení, které si pro své příznivce sympatický pár přichystal. Fanoušci slovenského rappera, který se oficiálně jmenuje Michal Dušička, začali díky popisku o „rodině Dušičkových“ ihned spekulovat, zda se Majk tajně neoženil. To by potvrdila i reakce jeho krásné ukrajinské modelky Marie, která si chvíli poté na sociální síti změnila jméno na Maria Dušička.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám