Hlavní obsah
Článek

Záchranář Jan Smolucha náramek ID doporučuje. Komentuje jej slovy: "Já mohu coby záchranář náramek Body ID jen doporučit. Sám ho mám. Za ty roky praxe u ZZS bylo mnohdy těžké sehnat totožnost pacienta a to nemluvím o osobní anamnéze nebo alergiích".

Sleva 15 % s kódem: SUPER123

Mgr. Tomáš Obr, zakladatel BodyID:

"Náramky vyrábíme již 10 let. Za tu dobu pomohly spoustě lidí v různých situacích. Našly ztracené děti, zatoulané babičky a dědečky, doslova zachránily život lidem s těžkými alergiemi atd. Příběhy si můžete přečíst u nás na webu. Stejně tak Vyjádření záchranářů k náramkům a podobným identifikátorům."

Spolupracujeme s organizacemi, jako je pojišťovna VZP nebo Český svaz hemofiliků, pro které vyrábíme náramky osobám s poruchou srážlivosti krve jako jeden z jejich hlavních identifikátorů pro případ nehody.

Cyklistům a motorkářům radíme: "Nasaďte si náramek na ruku stejně, jako si nasadíte helmu."

1.Náramek si sestavíte v našem konfigurátoru přímo na našem webu www.bodyid.cz.

2.Vyberete si typ náramku, barvu, případně velikost.

3.Text na náramek sestavíte s pomocí naší nápovědy.

4.Váš vlastní text vyznačíme na náramek laserem.

Náramky vyrábíme z různých materiálů. Silikonové, textilní a pleteme také survival náramky, ve kterých se skrývá až 4m pravé padákové šňůry. Na všechny nasadíme ocelový štítek kvalitou jeden stupeň pod chirurgickou ocelí. Takže s nimi můžete v klidu plavat i v moři.

Foto: BodyID
Odolnost náramků BodyID je každoročně prověřena Martinem Macíkem a jeho týmem na Rallye Dakar
Foto: BodyID
Proč vyrábíme i černé ocelové štítky? Černá povrchová úprava oceli je odolnější než stříbrná, takže jí doporučujeme.

Chcete si sestavit náramek v našem jednoduchém konfigurátoru? Náramek můžete sestavit zde.

Foto: BodyID
Pro kohokoli s alergiemi a vážnějšími zdravotními komplikacemi „doporučujeme“ náramek povinně.

Příběhy, kdy náramek pomohl

Richard Wohanka, juniorský mistr světa v MTBO

"Ahoj, díky vašemu náramku se záchranka dozvěděla, kdo jsem a dali vědět rodičům. Měl jsem hodně špatnej pád na kole a dopadlo to vážným otřesem mozku. Letěla pro mě helikoptéra a strávil jsem 4 dny na ARU a rodiče se dozvěděli, že jsem měl pád jen díky tomu, že jediné, kde jsem měl napsané své jméno a kontakty, byl váš náramek. A ještě na obrazovce zamčeného mobilu teda, ale je otázka, jestli by si toho všimli. Obvykle totiž nejezdím na kole s doklady a tentokrát jsem také nejel. Jsem tedy velmi vděčný vašemu náramku."

Mgr. Lenka Jaremová

"Moje dcera je diabetička I.typu na inzulínu a má naslouchadlo. Právě proto jsem jí u Vás nechala kdysi vyrobit náramek, který všechny tyto informace, včetně telefonu na mne, obsahoval. Jednoho dne mi do práce volali záchranáři, že dcera zkolabovala v obchodě. Okamžitě jsem tam jela, kdy dceru už měli naloženou v záchrance a jeden ze záchranářů držel v ruce její náramek. Řekl, že to je úžasná věc, že okamžitě věděli, po čem mají jít a že jsme jim zkrátili minimálně o 40 minut dobu hledání příčin kolapsu. Také věděli, jak s ní mají komunikovat, že hůře slyší. Opravdu výborná věc, která může zachraňovat životy. I proto jsme vloni nechali vyrobit už druhý, bez kterého dcera nedá ani ránu. Moc děkujeme, všude Vás doporučujeme!"

Foto: BodyID
Pro děti mnohem lepší náramek, než papírky s telefonními čísly na rodiče různě po kapsách nebo fixou na ruce.

Chcete si sestavit náramek v našem jednoduchém konfigurátoru? Náramek můžete sestavit zde.

Sleva 15 % s kódem: SUPER123

Foto: BodyID
Není nic jednoduššího, než naučit děti ukázat ruku s náramkem, kde mají číslo na rodiče.
Foto: BodyID
Tohle je pecka. A aby se náramky opravdu nosily a plnily tak svůj účel každodenně, děláme je samozřejmě velmi pěkné. Klidně s vaší vlastní grafikou. Vznikne tak opravdu originální náramek.

Pro vlastní obrázek pište na info@bodyid.com. Rádi se Vám budeme věnovat, grafiku si vzájemně odsouhlasíme a výsledek bude stát opravdu za to! (příplatek za zpracování Vaší grafiky je 345 Kč).

Foto: BodyID
BodyID náramek
Foto: BodyID
BodyID náramek
Foto: BodyID
Pro motorkáře a adrenalinové sportovce bychom náramky BodyID „doporučili“ povinně stejně jako pro každého s vážnější zdravotní indispozicí.
Foto: BodyID
Na exotické dovolené je náramek BodyID častou výbavou mnohých dobrodruhů

Chcete si sestavit náramek v našem jednoduchém konfigurátoru? Náramek můžete sestavit zde.

Sleva 15 % s kódem: SUPER123

Další články

Načítám