Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už pár týdnu si užívá svou novou životní roli. Ivana Korolová (35) se začátkem června stala poprvé maminkou. Herečka a zpěvačka přivedla na svět dcerku, které s manželem dali krásné jméno Amélie. Roztomilým snímek se svou holčičkou se nyní dabérka Lisy Simpsonové pochlubila.

„Konec šestinedělí. Už toho víme víc, už se s Amelinkou docela známe a občas mám i pocit, že v tom máme systém. Ale často mi Amélie rychle vysvětlí, že každý den nebude stejný, leda náhodou,“ svěřila Ivana s tím, že pro ni role maminky rozhodně není jednoduchá. „Přátelé, mateřství je fakt „řeka divoká“, na který naštěstí plujeme ve dvou, za což obrovsky děkuju svému Jirkovi! A vůbec celé rodině za pomoc. Vás ženy, co jste na to samy, obdivuji,“ napsala herečka.

Přestože Ivana září štěstím, přiznává, že sžít se s novým členem rodiny je někdy náročné. „Během prvních týdnů jsou to totiž peřeje, který se střídají s olejem, sjíždíte s mega láskou, vervou a odhodláním a i klidem, ale dost často se cvaknete a pak potřebujete aspoň politovat a hlavně ujistit, že to děláte dobře,“ prozradila herečka. Ještě před narozením Amélie se nechala slyšet, že se chce brzy vrátit ke svému řemeslu, tak uvidíme, zda se s novou divadelní sezónou objeví Ivana opět na prknech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám