Hlavní obsah
Článek

Petra Ryšavého (29) budou fanoušci pravidelně vídat na televizních obrazovkách v seriálu Sestřičky, který dějem navazuje na Modrý kód. „Jsem ajťák, který se jmenuje Denny. Jsem takovej bytovej povaleč, co má na klíně pořád jen komp,“ prozradil o své roli Petr.

Kromě herectví se stále věnuje i své kapele Botox, se kterou bude po koronavirové pauze koncertovat na menších akcích, například na vinobraních. Víc než na degustace vín se těší na valašské frgále. „Miluju sladký, to každý ví. Takže kluci jdou spíš na to víno a pivo a já jdu ke sladkému, k borůvkovým, hruškovým, makovým, tvarohovým koláčům.“

Jako milovník sladkostí si musí udržovat figuru pohybem, což se mu v karanténě nedařilo a přibral 3kg. „Je pravda, že jsem při koroně makal, ale člověku to nedá, koukal jsem na seriály a žral. Takže jsem přibral, ne že ne,“ prásknul na sebe hnědovlasý sympaťák, který se modlí, aby v budoucích rolích nemusel odhazovat svršky.

„Jsem rád, že se nikde nemusím svlékat, já jsem byl totiž jako kluk hodně silnej, hrál jsem fotbal a kluci se mi smáli, že jsem tlustej. Běhal jsem tam jako váleček. Zhubnul jsem a snažím se si to držet. Vlastně mám takovej komplex, že bych se nerad svlíkal a naštěstí mě to zatím minulo. Doufám, že tady v Sestřičkách se taky nebudu muset svlíkat,“ řekl Super.cz Petr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám