Hlavní obsah
Článek

Na lelkování Andreu Bezděkovou (29) během letních prázdnin neužije. Už podruhé držitelka titulu Česká Miss 2016 vyrazila na tábor jako vedoucí. Po návratu z přírody si odskočila na módní přehlídku Beaty Rajské (61) v Karlových Varech a následně opět zmobilizovala síly a vrhla se na sport.

Modelka modeluje postavu na kole během dálkových výjezdů. „Čeká mě cyklomaraton. Mám asi jen týden na to, abych dohnala fyzičku, kterou jsem při konzumaci houskových knedlíků na táboře ztratila,“ uvedla s humorem kráska.

Už loni se Andrea účastnila Handy Cyklo Maratonu, který se jede vždy pro nějakého hendikepovaného ambasadora. „Vyjíždíme 28. října a pojede se celé čtyři dny. 2222 kilometrů se musí stihnout ujet do 111 hodin. Doufáme, že cestu zvládneme méně, než za čtyři dny,“ kříží prsty bývalá královna krásy.

Bezděková jezdí v týmu s profesionálními sportovci, mezi které patří například bývalý český profesionální hendikepovaný cyklista Jiří Ježek. „Laťka je hodně vysoko postavená, vlastně nejvýš, jak to jde,“ říká Andrea, kterou její kamarádi z kola přijali velmi vlídně a přátelsky mezi sebe. „Vnímají mě jako holku z mola, která má hodně odhodlání bojovat,“ dodává Andrea Bezděková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám