Hlavní obsah
Článek

Má za sebou dvě plastiky ňader, po kterých jí z velikosti jedna nabobtnaly až do šestek. Jenže půl roku po poslední operaci už vidí, že mít takovou nálož na hrudníku není až taková sranda. „Musím spát na boku, jinak to nejde,“ říká Julie Zugarová, majitelka největších silikonů mezi českými modelkami.

Většina dívek s objemnějším poprsím má potíže právě buď se spaním na břiše, nebo na zádech. Dokonce byl zaznamenán případ, kdy se pornoherečka Lolo Ferrari vlastními ňadry udusila. To čerstvá vítězka velké FHM párty na boudě u Špindlerova Mlýna, kde jiné, možná i pohlednější dívky proti extrémně vyvinuté Julii neměly šanci, dobře ví. Proto raději preventivně spí na boku.

„Je to pro mě mnohem pohodlnější. Dřív jsem spala různě, i na břiše, i na zádech. Teď už se tak ale nemám šanci vyspat,“ říká finalistka České Miss 2009. Nemyslí si, že by to se zákroky přehnala. „Jsem spokojená. Jsem vysoká, takže ke mně je to úměrné. A vulgárně to nevypadá,“ věří Zugarová. Maxi ňadra jí už pomohla k mnohem většímu počtu pracovních zakázek. Chlapa jí ale nepřičarovaly. „Partnera nemám. Věnuju se hlavně sama sobě. Uvidím, co bude dál,“ krčí rameny dívka, jejíž šestky tak nemá kdo z mužského pokolení opečovávat. Možná i proto jí plastiku za sto tisíc korun zaplatili rodiče.

Reklama

Další články

Načítám