Hlavní obsah
Článek

Herečka Jennifer Aniston (55) vyzvala fanoušky, aby nepodceňovali stále trvající koronavirovou krizi, byli zodpovědní a obezřetní. Na Instagramu sdílela fotku přítele, na lůžku a napojeného na přístroje, který si covidem prošel. „Tohle je náš kamarád Kevin. Byl naprosto zdravý, bez potíží. Tohle je covid. Tohle je skutečnost,“ napsala k fotce.

K výzvě se přidala i její kamarádka a kolegyně Courteney Cox (59). „Nemůžeme být tak naivní a myslet si, že jsme to překonali...pokud to chceme zvládnout, a my chceme, že ano? Jedním z kroků k tomu je nosit ty zatracené roušky,“ napsaly herečky ke společné fotce s ústenkami na obličeji. „Udělejte to pro své rodiny. A především pro sebe. Covid postihuje všechny věkové kategorie.“

Fotka jejich kamaráda byla pořízena začátkem dubna. „Díky bohu už se téměř zotavil,“ dodaly Aniston s Cox.

Druhá jmenovaná už dříve napsala, že jednoho z jejích kamarádů koronavirus postihl. „Po třech dnech příznaků skončil v nemocnici na ventilátoru, s ledvinami v háji...a je to mladý, fyzicky zdatný kluk... a jeho manžel byl naprosto bez příznaků,“ upozornila už začátkem května na nepředvídatelnost nemoci. Jméno kamaráda tehdy neuvedla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám