Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Princezna Beatrice se provdala za italského developera Edoarda Mozziho během tajného obřadu na hradě Windsor. Pár se měl brát už v květnu, ale svatbu odložil kvůli pandemii koronaviru. Předpokládá se, že si dnes vyměnili sliby v areálu královského domku prince Andrewa.

Podle snímků, které pořídil Daily Mail, se svatby účastnila i královna s vévodou z Edinburghu. Předpokládá se, že na svatbu byli přizváni i rodiče nevěsty princ Andrew a vévodkyně z Yorku. Není však jisté, jestli se účastnila i sestra nevěsty princezna Eugenie.

Kvůli vládním opatřením byl obřad omezen na 30 hostů. Původně bylo pozváno minimálně 150 lidí. Beatrice a Edoardo se zasnoubili loni během dovolené v Itálii. Odložení svatby oznámili v březnu.

Beatrice se po skandálech otce Andrewa drží raději v ústraní. Údajně nechtěla, aby kauza zastínila její svatbu. Podle některých zdrojů dokonce královský pár zvažoval přestěhování do Itálie, kde by měli víc soukromí.

Reklama

Další články

Načítám