Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sociální sítě jsou pro umělce kromě jiného příležitostí, jak se více přiblížit fanouškům, sdílet s nimi své zážitky, pocity nebo jim odhalit zákulisí svého soukromého života. Jen málo z nich se ale odváží veřejně rozebírat něco intimního. Herečka Bára Jánová (34) se toho nebojí. Fanouškům prozradila, že pravidelně navštěvuje terapie.

„Trvalo mi celkem dlouho, než jsem našla to pravé, co mi sedí a opravdu mě posouvá, a kde se cítím v bezpečí. Někdy se mi nechce, ale vždycky dorazím. Nechce se mi, protože se z hloubi duše otevírám sobě a cizímu člověku,“ svěřila se hvězda seriálu Slunečná.

„Mluvím o tom, čeho se bojím, s jakými démonky, bolestmi a bloky bojuju. Je těžké být stoprocentně upřímná, ale jedině taková terapie má smysl,“ pokračuje Bára a dodává, že je vděčná, že se na každou další terapii přemůže jít, a taky, jak na sobě zapracovala.

Oproti mrše Sylvě ze Slunečné, která jako ledová královna neprojevuje emoce, je Bára velmi otevřená a snaží se své fanoušky motivovat. „Všichni máme v životě problémy, bolestné vzpomínky, chyby, které jsme v životě udělali, malá velká tajemství a spoustu dalších neduhů. Je potřeba je přijmout, podat jim ruku a podívat se jim do očí. Není se za co stydět. Je v tom síla,“ inspiruje brunetka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám