Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Josef Vágner (33) slaví třicáté narozeniny. Syn Karla Vágnera toho do dnes stihnul poměrně hodně. Před dvěma lety se oženil na řeckém ostrově Kréta se svou dlouholetou přítelkyní Marlene, se kterou vychovává dceru Amelii, pořídili si společné bydlení, na svém kontě má nespočet muzikálových rolí a několik vydaných alb. A protože jde do všeho opravdu naplno, také letošní oslava kulatých narozenin se ponese ve velkém stylu.

„Oslava bude probíhat celý víkend, tedy od pátku do neděle u nás na chalupě za doprovodu vymazleného jídla a pití,“ prozradil nám oslavenec. „Nebude chybět táborák, budeme grilovat, uvařím kotlíkový guláš, servírovat se budou hot dogy, k snídani pak samozřejmě nesmí chybět česnečka, budeme opékat špekáčky,“ vypočítal zpěvák.

Pepa rozhodně nepatří k lidem, kteří by významné události nebo jubilea chtěli ošidit. Velkolepá byla i jeho svatba na Krétě, kam za ním a jeho Marlene přiletěla řada přátel a slavilo se celý týden.

„Věřím, že si narozeninový víkend všichni moc užijeme, těším se na všechny, kteří dorazí, a doufám, že to ve zdraví a bez silného deště přežijeme,“ dodal závěrem Pepa, pro kterého byla dárkem i role v připravovaném muzikálu s hity Waldemara Matušky Láska nebeská, který uvede Divadlo Broadway.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám