Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S televizí Nova je Gabriela Partyšová (45) spojovaná od jejích devatenácti let. I když to vypadalo, že její působení v komerční televizi je u konce, opak je pravdou. Jak už jsme vás informovali, tak se moderátorka vrací do Snídaně s Novou, kterou bude od pondělí moderovat s kolegou Alešem Lehkým.

„Nazvala bych to jako kovidový příběh. Během karantény jsem pracovala za kolegy, a poté jsem potřebovala volno i já. Nemohla jsem se ale vrátit, protože Snídani moderovaly z organizačních důvodů jen dva páry. Já jsem byla odstavena od své práce, ale pořád v kontaktu s vedením televize,“ vysvětluje Gabriela.

Partyšová si libuje v tom, že se k novému kolegovi hodí jednak typově, ale i duševně. „S Alešem nás pojí společná minulost a zpívání. Pamatuji si, že jsem ho viděla asi v osmnácti letech poprvé na jeho koncertě. To mě samozřejmě ani ve snu nenapadlo, že budeme jednou tvořit moderátorský pár. Devět let byl na Nově a za tu dobu se úžasně vypracoval. Jsme podobný ročník a máme podobný smysl pro humor, který je důležitý, když vstáváš ve čtyři hodiny ráno,“ směje se Gábina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám