Hlavní obsah
Článek

Bryce Dallas Howard (39) je zpátky v pracovním procesu a je to znát. Herečka v Británii natáčí film Jurassic World: Dominion, pokračování Jurského světa z roku 2018, a pochlubila se pořádnými modřinami.

Herečka nejprve sdílela společný snímek s kolegou Chrisem Prattem (44) s komentářem: „Za poslední týdny mám svaly na břiše úplně namožené od smíchu. Je skvělé být zpět v práci s tímhle zábavným chlapíkem,“ napsala na Twitteru.

Pratt ji na to vyzval, aby se pochlubila i svými modřinami. „Ukaž jim ty modřiny, (má šílené modřiny z kaskadérské práce), jen jim je ukaž!“

Howard se tedy podělila o fotky modřin, které pokrývají její paže: „Zvedněte ruku, pokud jste šťastní, že zase můžete dělat kaskadérské kousky,“ napsala ke snímkům.

Natáčení by mělo trvat dalších 16 týdnů a produkce investovala velké peníze do bezpečnostních opatření kvůli pandemii koronaviru. „Nikdy bychom se nevraceli do práce, kdyby to nebylo bezpečné. Bereme to krok za krokem a jsem velmi vděčná, že mám práci,“ uvedla Howard minulý měsíc v rozhovoru pro rádio SiriusXM.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám