Hlavní obsah
Článek

Herečka Michaela Tomešová (32) má i při dvou malých synech pořádný pracovní zápřah. Vrátila se k divadlu a točí seriál. Podobně je na tom i její manžel Roman Tomeš (36), se kterým se nyní potkává nejen doma, ale shodou okolností také v práci.

„Je vtipný, že jsme s Romčou ve stejném ateliéru. On točí vedle Slunečnou a já naproti točím Sestřičky,“ svěřila se Super.cz Míša. Ve zmíněném seriálu z lékařského prostředí, který navazuje na populární Modrý kód, se představí v roli zdravotní sestry.

Když jsme Míšu uviděli v jejím pracovním outfitu se zapletenými copánky na hlavě, nešlo uvěřit, že je už dvojnásobnou maminkou. Podobně vnímá její mladistvý vzhled i okolí. „Je pravda, že mi to tady kolegové neustále omílají. Třeba Adéla Gondíková jde naproti mně a řekne: ,To je ta holka, co se tváří, že má dvě děti a přitom nemá.' Já jsem s tím smířená, že vypadám mladší, je to lepší než vypadat starší,“ říká s úsměvem. „Myslím, že do toho ještě dospěju, třeba za 10 let začnu hrát maminky,“ dodává Míša.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám