Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Brian Austin Green v květnu oznámil, že jeho manželství s hereckou kolegyní Megan Fox se po deseti letech rozpadlo. Za rozchodem rodičů tří synů dle hercových slov nebyl nikdo třetí.

Fox se následně několikrát objevila po boku rappera, jenž si říká Machine Gun Kelly a se kterým ji pojí jak pracovní aktivity (natočili spolu film a klip), tak přátelství. Green byl zase viděn ve společnosti Courtney Stodden. I v tomto případě mělo jít o pracovní schůzky.

Ani ke vztahu s modelkou Tinou Louise, o němž zahraniční média informují jako o hotové věci, se herec nevyjádřil, na rozdíl od Stodden si ji ale po Los Angeles vodí za ruku.

Louise se vedle modelingu věnuje také podnikání, je spoluvlastnicí veganské mexické restaurace Sugar Taco. Rostlinnou stravu také sama vyznává a nemůže si ji vynachválit. Je také vášnivou „sběratelkou“ tetování, kérky má na rukou, nohou i na zádech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám