Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Heather Morris napsala dojemnou poctu kamarádce a kolegyni ze seriálu Glee Naye Riveře, která tragicky zahynula v kalifornském jezeře Piru. Zavzpomínala na začátky jejich přátelství a popsala pouto, které mezi nimi vzniklo.

„Začaly jsme se přátelit a pak, jako v případě všech nových věcí, jsme si prošly trochu nejistou fází. Ale zůstaly jsme si po boku a vytvořily to nejkrásnější přátelství založené na lásce a porozumění,“ píše Morris s tím, že Rivera byla tou nejsilnější a nejhouževnatější osobou, kterou znala. „A slibuji, že si to s sebou ponesu celý život.“

Psaní herečka zakončila slovy, že bude navždy opatrovat vzpomínku na chvíle, které s kamarádkou prožila. „Každý den s tebou mluvím, protože vím, že jsi tu se mnou. A i když se cítím chamtivě, že nám nebylo dáno víc společného času, ctím každý náš společný okamžik a uchovám jej v srdci.“

Rivera byla pohřešovaná od začátku července, kdy si i s čtyřletým synem Joseym vyjela na lodi. Na té ale našli jen chlapečka. Ten později popsal, že si šli s maminkou zaplavat, ta mu poté pomohla zpět do lodi, ale sama zmizela pod hladinou. Tělo herečky bylo objeveno o několik dní později.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám