Hlavní obsah
Článek

Rodiny fotografa Brooklyna Beckhama (25) a herečky Nicoly Peltz (25) se brzy spojí v jednu. Mladý pár v sobotu oznámil, že se zasnoubil. Své krásné přítelkyni nejstarší syn Davida a Victorie Beckhamových navlékl luxusní prsten s diamantem, jehož odhadovaná cena je podle odbornice na drahé kameny Alexandry Michell víc než 350 tisíc liber, tedy přes deset miliónů Kč.

„Brooklyn vybral elegantní a klasický design se solitérním diamantem na jemném kroužku z platiny, nebo bílého zlata. Centrální kámen je přibližně pětikarátový a zdá se čirý, klasického tvaru, to je obvykle známka toho, že diamant je čistý s minimem nedostatků,“ cituje Michell MailOnline.

„Smaragdový brus se solitérním kamenem je nadčasovou klasikou, kterou bylo a je možné spatřit u mnoha slavných od Grace Kelly a Elizabeth Taylor po Jennifer Lopez, Angelinu Jolie a Beyoncé. Řekla bych, že cena tohoto zásnubního prstenu by mohla být vyšší než 350 tisíc liber,“ uvedla.

Asi nikoho nepřekvapí, že Brooklyn na své milé nešetřil. Jak on, tak Nicola pocházejí ze zámožných rodin. Pětadvacetiletá herečka je dcerou miliardáře Nelsona Peltze a bývalé modelky Claudie Heffner.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám