Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Během jednoho z našich posledních setkání s Nelly Řehořovou se nám zpěvačka svěřila, že je zamilovaná. Náročné studijní období okolo maturity a pracovní nápor ale vztah neustál a hvězdička označovaná za novou Ewu Farnou (30) se se svou láskou rozešla dříve, než se s ní stihla pochlubit ve společnosti.

„Teď nikoho nemám a nehledám,“ řekla Super.cz Nelly, která se momentálně nejvíce soustředí na nastudování role Bugyny v divadelním zpracování kultovního muzikálu Rebelové. „Potřebuji se soustředit na roli a aspoň mě nic nebude rozptylovat. Neustále doma projíždím choreografii a studuju scénáře,“ dodala.

Když se ale rozkřiklo, že je mladá zpěvačka single, tak se strhla mela. „Když ve vašem článku vyšlo, že kluka nemám, tak se ozvalo hodně kluků. Já ale nikoho nehledám. Samozřejmě, kdyby něco nového přišlo, tak se tomu bránit nebudu. To ale záleží na situaci,“ krčí rameny Nelly Řehořová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám