Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pamatujete si ještě na Marinu Ladudu (27) z letošního ročníku SuperStar? Slovensko-americká zpěvačka, z které byla většina poroty nadšená vyjma Patricie Pagáčové (35), které překvapivě vadilo její sebevědomí, nyní na nejznámějším video serveru vydává velmi provokativní klip, který zvedne ze židle hodně lidí. Podívejte se na ukázku.

Marina Laduda žila dlouhou dobu ve Spojených státech, proto nemá problém odvázat se a naprosto bez ostychu se projevit. Ukázala to již v pěvecké soutěži, v níž jí například Leoš Mareš (47) i Monika Bagárová (29) vysekli velké poklony. A teď vydala nový videoklip k songu Almond Eyes s prvky, které řadě lidí mohou připadat kontroverzní.

Vidíme tu symboly tak typické pro křesťanství, do toho ale i až nepříjemné erotično ve spojení s mladou ženou i mužem.

Marina, dříve známá i z X Factoru, zkrátka nemá důvod být tuctová. Je nezávislá a někdy až teatrální, což se projevilo i v klipu.

„V klipu mám alternativní vztahy s ženou a mužem. Jsou tam různé křesťanské symboly jako had, oplatky, víno a podobně, neboť jsem ve videu vlastně hříchem mezi mými partnery. Oba mě chtějí, navzájem na sebe žárlí, já chci zase je. Myslím, že každý, kdo klip uvidí, si z toho vezme to své. Není tam všechno přesně nalinkované, aby byla možná jen jedna interpretace,“ řekla Super.cz odvážná Marina Laduda.

Reklama

Další články

Načítám