Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Pink (44) ve středu vzdala na sociální síti hold svém otci Jimovi, který se nejen statečně pere s rakovinou prostaty, ale nyní podstoupil i operaci páteře. Po nedávném úrazu totiž ochrnul.

„Tohle je můj drahý tatínek dnes ráno před operací. Právě dokončil druhé kolo chemoterapií, když spadl ze žebříku a poranil si záda. Byl ochrnutý na obě nohy, dokud mu můj nesčetněkrát polámaný manžel nedohodil svého skvělého doktora,“ rozepsala se u snímku tatínka na nemocničním lůžku, s jeho životní partnerkou po boku.

„Tak tady je. Můj táta. Vyděšený a v bolestech se svou životní láskou Grace. A co dělá? Usmívá se. Vtipkuje. Snaží se rozveselit ostatní. O deset hodin později už je zpět u své běžné činnosti. Povídání o odstřelovačích, virech a kalužích krve,“ ujistila zároveň fanoušky, že je otec po zákroku v pořádku.

Pink má s otcem Jimem skvělý vztah. V průběhu dětství a dospívání, kdy se její rodiče rozváděli, měla k vietnamskému válečnému veteránovi dokonce blíž než k matce. O otci mluví vždy v superlativech a nejednou se nechala slyšet, že je jejím největším vzorem a hrdinou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám