Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Proslavily ji dětské role, hlavně komedie Zdeňka Trošky Bota jménem Melichar, ale natočila řadu dalších filmů. Později se věnovala hlavně dabingu. Hlasem Reginy Řandové (52) promlouvala řada zahraničních hereček, nejčastěji asi Angelina Jolie.

V posledních letech hraje zase v seriálech, momentálně hraje jednu z „drben“ ve Slunečné. Kromě léta se herečka těší i na roli dvojnásobné babičky.

Regina Řandová má jediného syna Čestmíra nejml., který je vnukem legendárního herce Čestmíra Řandy a synem Řandy ml., který nedávno zemřel. Herečka žije mnoho let spokojeně ve druhém manželství.

„Já jsem spokojená a šťastná a jsem ráda, že můj syn Česťa je slušný, vychovaný a spokojený člověk. Se svou přítelkyní vychovávají malého chlapečka a teď v půlce srpna čekají dalšího potomka. Bude to kluk a bude to zase Česťa,“ svěřila se Řandová při návštěvě nového rodinného zábavního parku v Horních Měcholupech.

„Všichni si to tu užíváme a určitě se budeme rádi vracet. Je to skvělý nápad a opravdu si tu každý najde to své,“ zhodnotila krásně strávený den herečka a dabérka.

V létě ji čeká natáčení Slunečné, dabing, ale také relax na chalupě v jižních Čechách na Táborsku a milovaný golf. V tom je Regina zdatná, je držitelkou několika prvenství na golfových turnajích a jak přiznává, od všeho si tam skvěle vyčistí hlavu.

K situaci ohledně nedávného úmrtí jejího bývalého muže a otce svého syna se už nechce vracet.

„Byl to otec mého syna a o zesnulých jen dobře. Opravdu se v tom nechci rýpat, protože už toho bylo řečeno a napsáno hodně. Žiju teď a těším se na vnoučátko, na hezké role a fajn lidi. Co bylo, bylo, a já se opravdu dívám hlavně do budoucna. A tam mě, alespoň doufám, čeká více toho dobrého,“ dodala sympatická herečka, která tedy rozhodně jako babička nevypadá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám