Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to pár týdnů, co se Lenka Zahradnická stala dvojnásobnou maminkou. S partnerem Michalem a jejich prvorozenou holčičkou Jasmínkou na světě přivítali dalšího člena rodiny. Radost jim nyní dělá malá Jovanka, ze které je divadelní a televizní herečka naprosto unešená.

„Jovanko, už je to šest týdnů. Hukot, jak to letí. Ani jsem v tom fofru nestihla definitivně zešílet. Děkuji za to, jaká jsi,“ svěřila se herečka, která stejně jako těhotenství tráví první týdny s miminkem na chalupě. Tam mají klid a pohodu, kterou by si ve městě s miminkem jen těžko mohla dopřávat.

„Jsi trpělivá, jsi statečná, jsi vnímavá, jsi šikovná a pochopitelně jsi geniální a krásná. Tvoje ségra chtěla, aby ses jmenovala "Anděl". A měla recht. Ty totiž jsi! Milujeme Tě! Táta, máma, ségra a Františka,“ napsala si herečka ke snímku s dcerkou v náručí a nezapomněla připsat ani fenku Františku, která s nimi tvoří rodinu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám