Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Holandská modelka Romee Strijd (28) slaví 19. července narozeniny a vy si v galerii můžete připomenout některé její sexy snímky, které už za svou krátkou, ale velmi úspěšnou kariéru, nafotila.

Pětadvacetiletá kráska čeká své první miminko a před pár dny se na Instagramu svěřila, že už je v půlce těhotenství. Prozradila také, že jejím prvním potomkem bude holčička, na kterou se s partnerem, se kterým chodí od svých 15 let, moc těší. Modelka se totiž bála, že otěhotnět nebude moci, kvůli své diagnóze syndromu polycystických ovarií.

S přítelem Laurensem van Leeuwenem

„Myslím, že jsem své tělo až moc přetěžovala a moje nižší váha pro mě nebyla vůbec přívětivá. Tělo nefungovalo, jak mělo, a bylo pro mě i těžké ustát veškeré to cestování spojené s modelingem. Pustila jsem do svého života přirozenější způsob bytí a upustila jsem od častého vyčerpávajícího cvičení, přestala jsem na sebe být tolik přísná v jídle a začala jsem k sobě být milejší, abych se mohla v klidu nadechnout,“ svěřila se před časem Romee. Změna, jak je vidět, zabrala a krásná Holanďanka se už za pár měsíců dočká vysněného potomka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám