Hlavní obsah
Článek

Koncem loňského léta se zpěvačka Ellie Goulding (37) provdala za Caspara Joplinga. Ačkoliv se momentálně izolují spolu, jinak žijí manželé odděleně. Zatímco zpěvačka setrvává v Londýně, její choť se zdržuje v Oxfordu, kde studuje.

Mohlo by se zdát, že odloučení vztahu neprospěje, ale Ellie je z něj nadšená. „Miluji to. Manžela miluji, ale sebe také,“ prozradila britskému Mirroru. „Mohu si číst, jít si zaběhat, jíst jako prase. Je opravdu skvělé, když máte partnera, s nímž nemusíte být 24/7, i když jste svoji.“

Obchodník s uměním Jopling je prý velký romantik, a když na to přijde, zahrnuje Goulding pozornostmi. Do plánování rodiny se ale zatím ani jeden nehrne. Ellie prý na děti ještě není připravená.

„Chci mít jednou děti, ale netočí se kolem toho svět. Jsem teď velmi šťastná, děti chci později. Většinou vás ale nikdo nepodporuje, abyste počkali,“ uvedla pro The Sun s tím, že se po skončení pandemie hodlá věnovat spíš kariéře než zakládání rodiny. Po pěti letech se chystá vydat další album.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám