Hlavní obsah
Článek

Útlý pas, nohy jak dvacátnice, zuby zářící do dáli. A z očí jí kouká taková zamilovanost, jako když jí bylo patnáct. Takhle úchvatně dnes vypadá neskutečně bohatá Tamara Kotvalová (48), exmanželka ministra zemědělství Petra Bendla, majitelka snad půlky pražského módního bulváru, Pařížské ulice, a přítelkyně pohledného podnikatele Romana Hajabáče (35). Podívejte se sami do fotogalerie, jaké láska a pomoc přírody rukama plastických chirurgů dokáží divy!

Tamara je jednou z hlavních hvězd charitativního kalendáře Osobnosti dětem 2012. A vydavatelem dílka, v kterém jsou fotografie známých dam na zámku Loučeň, není nikdo jiný, než zaláskovaný Hajabáč, respektive jeho časopis One. "Ano, Tamaře to na fotografiích děsně sluší. A přiznávám, na kalendáři jsem se podílel i já. Důležité však je, že pomůžeme dětem, kvůli kterým tohle všechno probíhá," řekl Super.cz Hajabáč.

Kromě Kotvalové se v kalendáři objevují taková jména jako Libuše Šmuclerová, Liběna Rochová, Petra Buzková, Hana Heřmánková nebo Eva Jiřičná. Patnáctého prosince se při křtu kalendáře z výtěžku předá nemocnici s poliklinikou v pražské Italské ulici 1,5 miliónu korun na dostavbu dětského oddělení.

Reklama

Další články

Načítám