Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na začátku dubna se Marie Pojkarová (68) dočkala druhého vnoučete. Bohužel šest týdnů po narození vnučky Valerie přišla tragédie a miminko zemřelo. Neštěstí stále vyšetřuje policie. Autorka hitu Pejskové se koušou nyní popsala, jak se rodina se smutnou zprávou vyrovnává.

„Syn i snacha jsou z toho zdrcení. Já to nesu také hrozně těžce. Pro mě jako pro babičku to je strašné. Neustále na to myslím a jsem z toho vyřízená. Stalo se to v květnu, ale nejde se od toho odpoutat. Bylo to tak hezké dítě. Už mám vnuka a přála jsem si, aby to byla holčička. Nevím, proč se mi neustále dějí takové věci,“ svěřila Super.cz plačící Pojkarová. Malou holčičku našla její snacha 23. května ráno v posteli, kde spala se svými dětmi, bez známek života.

„Syn doma postýlku a další věci zlikvidoval, aby se na to nemuseli dívat. Je to tragédie, měla jsem ji strašně ráda, i za tu chvíli,“ svěřila zpěvačka a dodala, že incident zatím není vyšetřený. „Zatím stále není jasné, jak k tomu došlo. Podle policie to mohl být i syndrom náhlého úmrtí kojence,“ dodala Pojkarová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám