Hlavní obsah
Článek

Tělo herečky Nayi Rivery (†33) našla policie po téměř týdenním pátrání v jezeře Piru, kam si vyjela se čtyřletým synem Joseym na výlet lodí. Pitva nyní potvrdila, že se Naya skutečně utopila.

„Pitevní nálezy odpovídají utonutí. Při pitvě nebyla identifikována žádná traumatická zranění. Z vyšetřování dále nevyplývá, že by hrály roli drogy nebo alkohol,“ stojí v dokumentech, které cituje E! News.

Okolnosti hereččina utonutí byly do poslední chvíle záhadou. Chlapec byl nalezen sám, spící na lodi, uprostřed jezera 8. července. Chlapeček popsal, že si šli s maminkou zaplavat, ta mu poté pomohla zpět do lodi, ale sama zmizela pod hladinou.

„V jezeře je mnoho spodních proudů, které odpoledne sílí,“ uvedl šerif okresu Ventura Bill Ayub. „Věříme, že zmizela během odpoledne. Jednou z možností je také, že loď začala odplouvat, nebyla totiž zakotvená, a Naya v sobě našla dostatek energie, aby synovi pomohla na palubu, sebe už ale zachránit nedokázala.“

Herečku oplakávají fanoušci po celém světě, stejně jako její kolegyně a kolegové z oboru. Pro všechny byla její smrt velkým šokem. Hvězdy seriálu Glee i další slavné osobnosti se již stihly k jejímu skonu vyjádřit na sociálních sítích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám