Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V roce 2007 se stala Eva Čerešňáková (37) I. Českou vicemiss a následně se naplno začala věnovat modelingu. Přestože je u ní v posledních letech focení a chození po přehlídkovém mole spíše na ústupu, půvabná brunetka vypadá stále skvěle, a to i s novým číslem v občance. V úterý totiž oslavila 34. narozeniny.

„Cítím se daleko mladší a také cítím neskutečnou vděčnost. Děkuji Bohu. Mám za sebou jeden z nejkrásnějších roků svého života. Krásného v tom, co jsem mohla zažít, vidět, kam jsem se mohla posunout i co jsem mohla ve svém životě změnit. Byl to nádherný rok i přesto nesnadné či smutné, co přinesl,“ svěřila se Eva, která změnila práci, vedle moderování začala pracovat jako mluvčí banky, zpomalila své životní tempo, hodně cestovala a vrhla se také na psaní nové knihy.

„Znamenalo to pro mě učit se odpouštět druhým a odpustit své přešlapy i sama sobě. Přijímat vše tak, jak je, a přijímat plně i sama sebe. Nejen své přednosti, ale i své nedostatky, nejen své úspěchy, ale i své neúspěchy. Nekritizovat, neodsuzovat a na každém chtít vidět hlavně to dobré. Učit se větší trpělivosti. Uvědomit si, co chci a co nechci. Čím čas trávit chci a čím nechci. A také pochopit, že i když je život plný kompromisů, v některých věcech jsou kompromisy špatné,“ svěřila se Eva, která i 13 let po soutěži krásy vypadá v plavkách skvěle. Za její štíhlou postavou stojí nejen pravidelný sport, kdy si dává do těla na tenisovém kurtu, ale také pozitivní myšlení a to, že se umí radovat z maličkostí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám