Hlavní obsah
Článek

Dominika Gottová (50) se ostře ohradila proti slovům Ivany Gottové (48), která tvrdí, že nejstarší dcera Karla Gotta (†80) nejeví o rodinu svého otce žádný zájem.

„Dominika není s Ivanou v kontaktu a o rodinu se od svého návratu do Česka nezajímá. Stejně tak se nezajímala o uložení otce a nezajímá se ani o hrob. Nezavolala Ivaně ani Lucii, aby se na čemkoliv okolo nedožitých otcových narozenin domluvila,“ řekla Super.cz mluvčí rodiny Gottových Aneta Stolzová, která tak objasnila, proč u dojemného vzkazu chybí Dominičin podpis.

To ale Dominiku, která prý o společné rodinné kytici a vzkazu nevěděla, zvedlo ze židle. „Není pravda, že se o rodinu svého otce nezajímám. A je na manželce mého otce, aby děti obvolala a sdělila jim formu uctění jeho památky, kterou chystá. S rodinou, včetně sestřiček, v kontaktu jsem. Velice mě toto prohlášení zabolelo a dokážu, že není pravdivé,“ řekla Blesku Dominika. Jak chce své tvrzení doložit, ale neupřesnila.

Vdova Ivana v den nedožitých narozenin svého manžela zveřejnila i trailer k připravovanému snímku Karel, ve kterém nebudou chybět ani intimní záběry z Mistrova soukromí. Na dojemnou ukázku se podívejte zde:

Trailer k filmu Karel

Reklama

Další články

Načítám