Hlavní obsah
Článek

Naomi Campbell (53) sice nedávno oslavila 50. narozeniny, ale to v žádném případě neznamená, že patří do starého železa. Jako modelka je stále velmi aktivní a běda, jak se jí zeptáte na odchod do modelingového důchodu.

Že má stále co nabídnout, znovu dokázala v nové kampani na řasenku značky Pat McGrath. V klipu se totiž objevila nahá, pouze v obřím klobouku a s dlouhými rukavicemi. Jako vždy vypadá bezchybně.

V kampani se objevili například i Irina Shayk s Damianem Hurleym, synem herečky Elizabeth Hurley, o němž je v modelingu stále více slyšet. Ti toho však na sobě měli o něco víc.

Naomi oslavila jubileum v karanténě a s fanoušky komunikuje prostřednictvím sociálních sítí a videí na YouTube. Co se však týče jejího milostného života, není tolik sdílná.

V nedávném rozhovoru pro magazín Times Weekend přiznala, že vychází skvěle se všemi expartnery, až na toho posledního. Ačkoliv nejmenovala nikoho, fanoušci okamžitě vydedukovali, že jde o rappera Skeptu. Pokud je totiž známo, s ním modelka randila naposledy. Tyto spekulace však na sociálních sítích vyvrátila. Skepta je od října spojován se zpěvačkou Adele.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám