Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

K nedožitým 81. narozeninám přišli Karlu Gottovi (†80) popřát i jeho věrní fanoušci. U jeho hrobu se už v dopoledních hodinách začali shromažďovat lidé, pro které zlatý slavík hodně znamenal. Někteří urazili i několik hodin cesty a přijeli z nejrůznějších koutů Česka, aby se mohli před hrobem zesnulého zpěváka poklonit, darovat mu kytici či malý dárek.

„Karla Gotta mám moc rád. I z toho důvodu, že mám dnes taky narozeniny, jako měl on,“ řekl Super.cz jeden z přítomných fanoušků.

Pro některé byl Karel Gott víc než „jen“ uznávaný umělec. „Moje životní láska. Byl jako můj virtuální otec. Přivezla jsem mu růžičku a andělíčka,“ rozplakala se žena z Českých Budějovic.

Trailer k filmu Karel, který Ivana Gottová zveřejnila v den zpěvákových narozenin.

K hrobu dorazil také Gottův kmotřenec Patrik Rokl, jehož zesnulý tatínek Rudolf patřil k dlouholetým spolupracovníkům a blízkým přátelům zlatého slavíka. Pro Patrika je dnešní den významný. Na hrob přišel položit růži a fotografii svého otce se vzkazem: „Nej Karlovi, Patrik s tátou.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám