Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ne že by si letos v létě už cestování neužila. Modelka Nikol Švantnerová (31) se vypravila k našim sousedům do Rakouska, kde se opalovala u místních jezer, a také na hory na Slovensko, kde vyrážela s maminkou na túry.

Teď se ale konečně vydala i k moři. A není to Chorvatsko ani Řecko, které jsou pro turisty nejjednodušeji přístupné, ať už autem, nebo přímým letem. S kamarádkou Martinou vyrazila na francouzskou riviéru, kam není úplně jednoduché se dostat.

"Kamarád má vilu v St. Tropez, kde má teď týden volno, tak nám ten trochu komplikovanější let za to stojí," svěřila nám Nikol, která do Nice, kde je nejbližší letiště, letěla přes Paříž. Nazpátek zase poletí pro změnu s přestupem v Amsterdamu.

"Už se těším, pejska jsem svěřila svým rodičům a mám s sebou zásobu nových plavek," mají se na co těšit i modelčini fanoušci na sociálních sítích, s nimiž se určitě o fotky z dovolené podělí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám