Hlavní obsah
Článek

Nebývá úplně obvyklé, že se krása a spojí s inteligencí. Modelka Anna Černohorská ale oběma těmito vlastnostmi oplývá.

Anna vystudovala byznys na King's College London a pokračovala studiem Fashion branding a marketing na Istituto Marangoni. Už pět let je jejím domovem Londýn, odkud si občas odskočí do Prahy. „Obě města miluju. Jsem ráda, že mezi nimi mohu pendlovat,“ usmívá se sympatická brunetka, která studia úspěšně ukončila na začátku roku 2020.

Černohorská pouze netvoří módu, ale sama ji čas od času prezentuje jako modelka. „Fotila jsem pro mexický Maxim a také pro prestižní časopis Lions,“ pochlubila se Anna, pro kterou však toto není hlavní pracovní náplň.

Kráska se nechce spoléhat na druhé, a tak rozjíždí vlastní podnikání a začíná budovat svoji značku kimon Sakuranna, což v japonštině znamená třešňové květy. „Spolupracuji s butiky a prodávám svá kimona v Dubaji, Londýně, v Mexiku a Řecku. Teď bych se chtěla zaměřit na český trh,“ plánuje dívka, která miluje moderní umění, jógu, surf, sushi a cestování. Do budoucna plánuje značku obohatit o vlastní kolekci plavek z udržitelných materiálů. „To jsou takové mé cíle, za kterými si jdu. Ale samozřejmě se také ještě věnuji modelingu. Když přijde zajímavá nabídka, rozhodně ji zvážím.“

Reklama

Další články

Načítám