Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Markéta Konvičková (29) si ještě před porodem užila krásnou dovolenou u moře v Chorvatsku. S těhotenským bříškem také zapózovala v plavkách a moc jí to slušelo.

„Nejkrásnější dovolená. Hezké věci jsou prostě hezčí a naopak. Moc jsem si užila ten klid, moře, jídlo, procházky, plavání a že jsme si s Reném užili poslední dovolenou sami, než se ten náš ,pupík’ narodí,“ nechala se slyšet spokojená zpěvačka, jež svému partnerovi také vysekla poklonu.

„Děkuji, lásko, žes mě sem vzal, staral se o mě jako o princeznu, splnil mi, cos mi na očích viděl a předal mě rodině, abych tady mohla ještě zůstat, když ty už musíš pracovat, a žes ustál ten můj nátlak, že okamžitě potřebuju k moři,“ smála se Konvičková.

Nastávající maminka je ze svého milého celá paf. „Seš frajer, a to nepíšu jen proto, že mám teď duši zalitou sluncem a miluju tě víc než obvykle. Konec hormonálního hlášení. Je na čase se vrátit domů.“ uzavřela sympatická zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám