Hlavní obsah
Článek

Nejslavnější televizní kuchtička Nigella Lawson provokuje v jednapadesáti mladistvým vzhledem a věčným opakováním svého motta: „Másla není nikdy dost!“ Ne nadarmo se také jejím pořadům o vaření říká „gastroporno“. S jídlem se totiž dokáže před kamerou opravdu mazlit a dietology přitom dovádět k šílenství. Teď ale svou lásku k dobrotám ještě vystupňovala, nechala se nafotit na obálku magazínu Stylist s obličejem lascivně skrápěným soleným karamelem. A hovořila o tuku, cukru a soli – nepřátelích zdravé stravy – jako o „nejsvětější trojici“.

„Přijala jsem stanovisko, že jen málo lidí na tomto světě má ten luxus, aby mu bylo blaze z potěšení… Pravda je, že u mnoha lidí vytváří sebezapírání dokonalou agonii, ale já mezi ně nepatřím. Pro mě prostě 'víc' znamená opravdu víc, nechci zažívat potěšení jen trochu, chci se v potěšení utápět, velkolepě a vděčně, dokud trvá,“ prozradila v interview pro Stylist Nigella.

Na obálku časopisu se nechala vyfotit s obličejem pokrytým soleným karamelem, který považuje v současnosti za svou největší lásku. První setkání s touto pochoutkou popsala takto: „Kdybych byla v kresleném filmu, mé oči by se vyboulily, z hlavy by mi začaly vyzařovat hvězdičky a já bych si jako vlk začala olizovat rty pokryté slinami. Nebyl by to hezký výjev, ale obávám se, že by to byl dokonalý popis toho, co by se opravdu dělo.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám