Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a vítězka světové soutěže krásy Karolína Kokešová (28) před měsícem podstoupila plastiku prsou. Vnady stále schovává pod speciální podprsenkou. "Dva měsíce ji ještě budu nosit, aby se prsa hezky usadila, a pak třeba něco ukážu," řekla Super.cz Karolína. "Jsem moc spokojená, je ještě brzy něco říkat, ale už teď se mi moc líbí," usmívala se.

O vnadách v minulosti neuvažovala, neměla z malých prsou žádný komplex. "Ale poslední dobou jsem si při pohledu do zrcadla říkala, že ta postava není tak souměrná, jak bych chtěla. Chtěla jsem hodně přirozený výsledek. Nikdy jsem neměla komplex, to ne," vysvětluje důvod, proč plastiku podstoupila.

Karolína se loni v lednu stala vítězkou světové soutěže krásy Miss Global. Měla být celý rok na cestách. Kvůli koronaviru ale musela zůstat v Čechách. "Koronavirus mi překazil plány. Týden zpět jsem ale komunikovala s ředitelem soutěže a v září bych měla odletět do Vietnamu. Do předání korunky je ještě určitě půlrok. Moje aktivity by tak měly šťastně pokračovat," dodala třetí nejkrásnější Češka 2019.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám