Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nedávno si Eva Decastelo (45) postěžovala, že v karanténě přibrala a nevejde se do kostýmů v seriálu Slunečná. Už je ale téměř na své váze. Musela ovšem nasadit drsnou dietu. "Tři týdny jsem nejedla nic jiného než maso a zeleninu, už mám pocit, že mi rostou králičí uši," svěřila nám.

"Za ty tři neděle jsem dala dolů čtyři kila, do toho jsem samozřejmě i hodně cvičila. Dneska jste mě potkali na akci, kdy poprvé jím, ale od zítra zase naženu ten dobrý režim," upřesnila na párty, kde moderovala uvedení nového čísla pánského časopisu. A i když zhubla, v v obřím dekoltu jejích šatů se bylo na co dívat.

"Když zhubnu, mám trojky, když přiberu, tak jsou to krásné čtyřky. Obojí je v pořádku. Doma mám kvůli tomu dva šuplíky s podprsenkami různých velikostí. A pak ještě jeden, ten je opravdu hodně plný, kde shromažďuju věci, ze kterých už jsem vyrostla, ale pořád věřím, že se do nich někdy vejdu," smála se sympatická moderátorka a herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám