Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O Kateřině Brožové (56) se ví, že je velkou milovnicí zvířat. Volný čas tráví u koní a miluje projížďky s výhledem z koňského hřbetu. Doma jí zase dělají společnost dva psí kamarádi. Jezevčík Max a ridgeback Jordi jsou prý její nejvěrnější chlapi, a proto když může, snaží se pomáhat i ostatním psům, kteří na hodného páníčka a teplo domova štěstí neměli.

Jakmile přišla pozvánka zúčastnit se s dalšími známými tvářemi charitativní akce na podporu psího útulku Dogpoint, neváhala ani minutu. Při pohledu na Kateřinu, která se na akci k chlupáčům bez domova měla, se nabízela otázka, jestli sama nepřemýšlela o adopci dalšího člena do své smečky.

„Kdybych věděla, že to ti dva zvládnou, neváhala bych. Vím také, že pejsci z útulku jsou nesmírně vděční a oddaní novému pánovi. Je mi každého velmi líto, že se tam musel dostat. Vzala bych si klidně takového pejska, ale s Maxem a Jordim by to nešlo. Myslím, že by velmi žárlili, jsou to pěkná kvítka. Moji nejvěrnější kluci! Mají se rádi a šéf je jezevčík Max,“ vysvětlila blondýnka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám