Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a zpěvačka Berenika Kohoutová (33) odjela relaxovat na chalupu s kamarádkou a kolegyní Klárou Roučkovou alias Angeé, kterou diváci znají jako choreografku show Tvoje tvář má známý hlas. Obě krásky jsou teď maminkami na plný úvazek, což jim dává značně zabrat. Proto sobě a svým ratolestem dopřály útěk z rušného velkoměsta do přírody, kterou si užívají plnými doušky. Berenika se na čerstvém vzduchu odvázala natolik, že vyrazila do vody bez plavek a při té příležitosti se zvěčnila.

„Wim Hof to nebyl, ale studený jak blázen jo,“ napsala zpěvačka k fotce, na které stojí v dálce uprostřed rybníku a je na první pohled patrné, že plavky nechala doma.

Tzv. Wim Hofova metoda je forma otužování spojená s meditací a dýchacími technikami, pojmenovaná po nizozemském sportovci, který miluje extrémy, i co se chladu týká, a v této oblasti je držitelem několika rekordů. Otužování je teď v kurzu a oblíbila si ho nejedna známá tvář. Patří k nim například herečka Eva Holubová (65), herec Jiří Langmajer (57), manželé Klusovi nebo autorka populárních kuchařek Kamila Rundusová, známá jako Kamu.

Reklama

Další články

Načítám