Hlavní obsah
Článek

Trápí vás vrásky, mdlý vzhled anebo podráždění z horkého počasí a dlouhodobého nošení roušek? Je pravděpodobné, že pouze jeden kosmetický produkt vaše obtíže nevyřeší, ale pokud se zaměříte na správnou volbu účinné látky, můžete mít brzy po problémech. Tip na domácí superingredienci? Jednoznačně Český kaviár. Kaviárový extrakt vyráběný v jihočeských Vodňanech je koktejlem života, protože dokáže pleti dodat téměř kompletní buněčnou výživu od minerálů, mastných kyselin až po důležité vitaminy a antioxidanty. V pleti navíc stimuluje tvorbu kolagenu a ceramidů, což napomáhá omlazování její struktury a především udržování zdravé kožní bariéry.

Speciální denní kaviárový krém

Foto: Ceskykaviar.cz
Více

Foto: Ceskykaviar.cz

Komerční sdělení

Denní krém používáme ze dvou důvodů – dodat pleti celodenní hydrataci a ochránit ji před působením vnějších vlivů, jakými jsou znečištěné ovzduší a sluneční záření. Kaviárový extrakt a v něm obsažené látky saturují pleť hloubkovou a dlouhotrvající hydratací a stejně tak ji chrání proti působení volných radikálů. Jeho účinek umocňují další pečující ingredience jako třeba skvalan, pantenol a vitamin E.

Speciální noční kaviárový krém

Foto: Ceskykaviar.cz
Více

Foto: Ceskykaviar.cz

Komerční sdělení

Používáte stejný produkt pro den i noc? Pak přicházíte o příležitost sladit se s cyklem vaší pleti a dodat ji ve správný čas tu správnou formu podpory. Noc je časem intenzivní regenerace, a proto je vhodné použít pro texturou i složením bohatší produkt. Noční krém s 250 mikrolitry kaviárového extraktu představuje velmi intenzivní péči, jejíž výsledek uvidíte hned po probuzení.

Chytrá kaviárová nano maska

Foto: Ceskykaviar.cz
Více

Foto: Ceskykaviar.cz

Komerční sdělení

Minimálně jednou týdně je potřeba pleti dopřát i mimořádnou péči. Maska je tím nejpohodlnějším pomocníkem pro jednorázové vzpružení pleti pomocí vysoce koncentrovaného séra. Unikátností kaviárové masky je nanovlákenný transportní systém, který zvládne dodat až 30 různých živin a zajistit, aby z nich vaše pleť zužitkovala maximum.

Základní omlazující rituál

Foto: Ceskykaviar.cz
Více

Foto: Ceskykaviar.cz

Komerční sdělení

Jste kosmetická minimalistka a věříte, že méně je více? Reklamy v časopisech to mohou popírat, ale pravidelné používání denního a nočního krému ve spojení s každodenním čištěním pleti a ochranou před slunečním zářením jsou velmi efektivním způsobem zachování mladistvého a svěžího vzhledu. O to více je však důležité používat ingredience jako kaviár, které jsou v dostatečně vysoké koncentraci a odvedou podobnou službu jako multivitaminový preparát pro vaši imunitu. Pokud bojujete s konkrétní nedokonalostí, jakou jsou hyperpigmentace anebo akné, zvažte i použití séra určeného pro váš problém a typ pleti.

Intenzivní výživný rituál

Foto: Ceskykaviar.cz
Více

Foto: Ceskykaviar.cz

Komerční sdělení

Stres, život ve městě anebo věk nad 30 let jsou objektivními důvody pro zintenzivnění vašich zaběhlých zvyklostí péče o svůj zevnějšek. To však nemusí nutně znamenat nutnost zásadního prodloužení pobytu v koupelně. Kaviárová maska se aplikuje pouhých pět až deset minut. Její pravidelné týdenní používání ve spojení s denním a nočním krémem se zákaznicím velmi osvědčilo a často touto kombinací zvládají nahradit i návštěvu kosmetického salonu. Užijte si léto s restartovanou pletí pomocí jednoduché a efektivní kaviárové rutiny.

Další články

Načítám