Hlavní obsah
Famous
Článek

Sinead O’Connor konečně našla lásku, za niž se hodlá provdat. Jejím čtvrtým manželem se stane Barry Herridge, kterého si vezme v Las Vegas. Zpěvačka to sama oznámila v interview pro rozhlasovou stanici RTE. „Bude to vysněný svatební obřad,“ prohlásila hvězda.

Zpěvačka přitom ještě v září šokovala své fanoušky, když napsala na internet, že by si přála spáchat takovou sebevraždu, při které by ji nenašly její děti mrtvou. Své příznivce navíc nabádala k radám, jak to udělat. Zdá se, že o pár měsíců dostal její život opět nový smysl.

Se třetím manželem Stevem Cooneym se zpěvačka rozešla letos v březnu. A v létě pak svěřila na svém blogu, že horlivě hledá chlapa na sex i vztah. A vypsala tam řadu bizarních kritérií: „Nesmí být mladší čtyřiačtyřiceti let. Musí být zaměstnaný. Nejsem malicherná kvůli váze, ale pneumatiky by mít nemusel. Nesmí být obarvený. Nesmí se jmenovat Brian nebo Nigel. Mám ráda chlupaté muže, takže se nemusí holit ani zbavovat chlupů voskem. Musí být ale velmi tulivý. Nejen pro rychlovky.“

Třetího manžela Steva Cooneyho si vzala v červenci 2010, manželství jim vydrželo jen sedm měsíců.

Reklama

Další články

Načítám