Hlavní obsah
Článek

To, že zpěvačka Ewa Farna (30) pochází ze silně věřící rodiny, je známá věc. Teď však přiznala, že své vyznání má dokonce zahrnuto i ve smlouvě. Když totiž začala ve dvanácti letech profesionálně zpívat, její přísní rodiče do smlouvy vymínili formulaci, že všechna její vystoupení musí být v souladu s křesťanskými zásadami!

„Je tam přímo napsáno, že vše musí být v souladu Desaterem přikázání. V podstatě zásady fair play,“ řekla Ewa, která se nedávno rozešla se zpěvákem Tomášem Klusem, v rozhovoru pro magazín MF Dnes. „Když jsem začala vystupovat a začala se kolem mě dít spousta věcí, nacházela jsem ve víře klid. Základ, kterého se můžu držet. Najednou kolem mě byla spousta lidí, rozruchu a já se uvnitř někdy cítila sama. V těch chvílích pro mě rodina a víra představovaly ten grund, o který jsem se mohla opřít.“

Zmíněná smlouva sice už pozbyla platnosti, ale Ewa, která na Slavících vystoupila ve velmi odvážném modelu, v němž všem ukázala své kalhotky, přiznala, že nová, která se připravuje, bude tuto poněkud zvláštní doložku opět obsahovat. „Ta smlouva trvala do srpna, teď uzavírám novou a mám v plánu to zachovat. Ve víře jsem se našla,“ uzavírá zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám