Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě před karanténou si hvězda Tváře Kateřina Marie Fialová stihla nechat zmenšit své vnady u plastického chirurga. Když má ze čtyřek dvojky, cítí se daleko lépe i na jevišti. A i její menší prsa dělají v dekoltu na jevišti parádu.

Lépe se jí zvládají i náročné taneční choreografie. "Je to úplně dokonalé, hezky to drží, jako vlastní. Ony jsou vlastně vlastní," řekla Super.cz sympatická brunetka, která má za sebou náročnou taneční a stepovou průpravu, takže jí nedělá problém zvládnout i rozštěpy, což můžete vidět v našem videu.

Kačka momentálně finišuje s přípravami na muzikál Cikáni jdou do nebe, kde hraje hlavní ženskou roli Rady, ohnivé Cikánky, bosorky, která zapomotá hlavu hlavnímu hrdinovi. Předpremiéry jsou už tento víkend, hrát se bude i na letních scénách a v září se představení vrátí do domovského Divadla Bez Zábradlí.

A co ji čeká dál? Prázdniny si moc neužije. Natočila tři díly seriálu Specialisté a čeká ji další televizní projekt. "Takže volno budu mít třeba jen jeden den, kdy se doma natáhnu na gauč a dám si moji milovanou svíčkovou," svěřila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám